Anyag, előnyök és színek

Makulátlan és keményebb a márványnál.

A Bette fürdőszobai termékei tartós titánacélból és zománcból készülnek. Bár ez az anyag vékony és könnyű, rendkívüli a tartóssága.

A BETTEGLAZE® zománcozott fényes felület keményebb a márványnál, a műanyagnál és az acélnál, nem porózus szerkezetű, karcálló, kopásálló és ellenállnak az UV sugárzásnak. Erre a prémium minőségre 30 év garanciát vállalunk. Kádjaink, zuhanytálcáink és mosdóink felületének egyenletességét az ún. “nedves a nedvesen” zománcozási eljárással érjük el, amelyet már több évtizede tökéletesítünk. Ennél a technikánál különleges zománcozó anyagunk három ultravékony rétegét kétlépéses, 850° Celsius hőmérsékletű égetés rögzíti a titán-acél vázon. Az így létrejött abszolút természetes anyag egyesíti az acél nyújtotta formai szabadságot és az üveg optikai, tapintási és higiéniai tulajdonságaival. Hatalmas belső rugalmassága biztosítja a Bette fürdőszobai termékek megbízhatóságát és tartósságát.

Szaniter színek

A standard színek széles színskálája mellett saját színvilágunkat is kifejlesztettük. Ez 22 exkluzív matt színből áll, melyek jól illeszkednek a csempék, a természetes kő és a fapadlók trendjeihez. Ráadásul a gyárban minden elképzelhető egyedi szín kívánságnak is eleget tudunk tenni.

Exkluzív színek

Bicolour színek

Keret színek

A termékek tulajdonságai

Higiénikus

Sem piszok, sem baktérium nem képes megtapadni a BETTEGLAZE® zománcozott felület üveg keménységű, pórusmentes felületén. Ezzel jelentősen meghaladja akár a lágyabb anyagokat, akár a csempézett területeket.

Ütésálló

A BETTEGLAZE® zománcozott felület titka az ultravékony réteg erejében rejlik. Az üvegszálhoz hasonlóan rugalmas marad, és ellenáll a fürdőszobában előforduló erőhatásoknak. Egy megnyugtató érzés – még kis gondatlanságnál is.

Jó hővezető

A titánacél és a zománc tökéletes hővezető. A fürdővíz melegét gyorsan átveszi a nyak és a kádperem területén is, ezzel biztosítja, hogy még kivételesebb fürdőzési élményt élvezhessünk.

 

Karcálló

A BETTEGLAZE® zománcozott felület keményebb a márványnál, a műanyagnál és az acélnál. Rendeltetésszerű használata esetén szinte lehetetlen kárt okozni benne bármilyen anyaggal, ami egy fürdőszobában rendszerint előfordul.

Halk

Sajátos tulajdonságaiknál fogva termékeink elnyelik a használatuk során keletkező zajokat. Intelligens beépítési rendszerek mérséklik a fürdőszobai termék zörejeinek terjedését a beépítési környezet felé.

Ellenáll a kémiai anyagoknak

A BETTEGLAZE® zománcozott felület különösen kemény. Kozmetikumoknak és fürdőszereknek is ellenáll. Még körömlakk sem hagy nyomot rajta.

UV-álló

A speciális ún. “nedves a nedvesen” zománcozási eljárásnak köszönhetően a BETTEGLAZE® zománcozott felület különösen egyenletes, színes és fényes. Így a felület még évek után is ragyogó marad, mint az első napon.

 

Hőálló

A BETTEGLAZE® zománcozott felület tűzálló és nem gyúlékony. Még az égő gyertyák sem károsíthatják a felületet.