Rólunk

 

 

Lenyűgöző, prémium minőségű titánacél

A Bette egy németországi családi vállalkozás. 1952 óta gyártunk prémium minőségű fürdőszobai termékeket teljesen természetes anyagokból, zománcozott titánacélból.

A mélyhúzásos eljárásunknak köszönhetően rendkívüli kidolgozottsággal és precizitással tudunk kifogástalan formákat létrehozni. A Bette termékek egyedülállóak, sokféle színben és méretben léteznek, és inspiráló nyitott tereket hozhatnak létre minden fürdőszobai design számára.

Gondolkodunk. Majd cselekszünk.


“Termékeink az architektúra részei: olyan gondosan megtervezett környezetet alkotnak, amely lehetővé teszi, hogy az ember teljesen más módokon tapasztalja meg önmagát.”
Thilo C.Pahl
Ügyvezető

A Bette az emberi természetet a vízzel, az acélt az üveggel, az architektúrát a formával, a funkciót az érzékiséggel egyesíti. Számunkra a fókuszt teljes mértékben az egyéni igények jelentik. A modellek és rugalmas formátumok bőséges választékát a legszigorúbb formatervezési minőséggel, tökéletes kézművességgel párosítjuk. Szenvedélyünket és lelkesedésünket arra fordítjuk, hogy a fürdőszobának, mint élettérnek új lehetőségeket kölcsönözzünk.
Újításaink megváltoztatják a piacot. A Bette gyártotta az első szabadon álló, varratmentes fürdőkádat; elsőként kínált modulokból álló fürdőszobai rendszert zománcozott titánacélból készített káddal, mosdóval és zuhanytálcával; ő mutatta be az első padlószintbe építhető zuhanyfelületet, és úttörő jellegű rendszereket fejlesztett ki az egységesen tökéletes beépítés biztosítására. A tulajdonosa által irányított vállalatként bátran támaszkodunk hosszú távú partneri kapcsolatainkra valamint az értékesítési képviselőink és képviseleteink nyújtotta támogatásra.

High-tech és kézművesség.

A Bette márkanévhez társuló kifinomult formai kialakításokat egyedülálló megmunkálási technológiánk teszik lehetővé. Az acéllemezeket – nyújtás helyett – 800 tonnányi erővel egyenletesen sajtoljuk végleges alakjukba. Az eljárás a lehető legnagyobb fokú precizitást és különösen kicsi, egyenletes lemezvastagságot biztosít.

Az alapforma ezután méretre szabással és a külső szélek egyedi eldolgozásával konfigurálható. Automatizált gyártósorunk több mint 600 különböző színt és számos további sajátosságot képes egyszerre kezelni.

A Bette termékei a legnagyobb formatervezési szabadságot nyújtják a fürdőszobák világában. Portfoliónk sajátosságai a kiváló formaterv, a különleges minőségű anyagok és a méretek rendkívül széles skálája. Minden Bette elem egyedileg konfigurálható, mivel a beépítési tartozékoknak köszönhetően új jellemzőkkel gazdagítható az adott elem, illetve módosíthatók a méretei.

A Bette valamennyi termékét a társaság központjában, a vesztfáliai Delbrück-ben gyártja. High-tech gyártási eljárásunk révén a modellek, méretek és színek majd 35 millió különböző kombinációját tudjuk igen rövid határidőre leszállítani gyártó létesítményünkből (ex works paritással).

Acélból készítjük, stílusként ajánljuk

Exkluzív, külön igény alapján egyedi méretre szabott vagy akár tengerjáró hajók berendezéséhez használt termékeink saját gyártó létesítményeinkben kézi munkával készülnek. E létesítmények egyszerre használatosak formatervezési laboratóriumként valamint új ötleteink és fejlesztéseink kísérleti terepeként.

Természetes és újrahasznosítható.

Bette több mint 60 éve tette le a voksát a mellett, hogy természetes anyagokra – üvegre és acélra – összpontosít. Valamennyi termékünk 100%-ban újrahasznosítható és kizárólag Németországban, pontosabban delbrück-i telephelyünkön készül,̈ ahol 370 munkatársnak biztosítunk munkát.

Minden Bette fürdőszobai termék tartós értéket képvisel, gyengéd a bőrhöz, és az előállítása teljes mértékben vegy- és oldószer mentesen történik. A gyártási folyamathoz felhasznált energia kétharmadát saját forrásból biztosítjuk.

A Bette fürdőszobai termékek rendkívül teherbírók, és szépségüket hosszú távon is megőrzik. A környezetbarát gyártás-technológiájukkal és hosszú élettartamukkal elsőrangú életciklus becslést elemzési eredményt biztosítanak, és különösen jól használhatóak hossz távú építési projekteknél. Minden egyes Bette termék az ISO 14025 szerint tanúsított környezetvédelmi terméknyilatkozattal rendelkezik, és megfelel a U.S. Green Building Council által kifejlesztett környezettudatos építési minősítő rendszer, a LEED követelményeinek.

Cimkék: ,