Egyediségek

Testreszabott megoldások

  1. Saroklevágás
  2. Méretre gyártás
  3. Furatok
  4. BETTE előlap a zuhanytálcákhoz
  5. BETTE Felhajtás

Saroklevágás

Meglepő, hogy egy kis sarok mennyire útban tud lenni az egész fürdőszoba megtervezésénél. A BETTE ezért kínál olyan kádakat és zuhanytálcákat, amelyeknek – a megrendelő specifikációja szerint – le van vágva valamelyik sarka. Tökéletes megoldás a kihívást jelentő tereknél és lefolyóknál a helytakarékosság érdekében.

 

 

 

Méretre gyártás

Pár centiméter néha igen sokat jelent egy fürdőszoba látványtervében, különösen, ha szűkös a tér, vagy ha egy kész ingatlant újítunk fel. Méretre szabott kádjaink, zuhany felületeink és zuhanytálcáink megkönnyítik a tervezést. A titánacél öntvényt zománcozás előtt pontosan méretre szabjuk, ezzel olyan optimális megoldást nyújtva a rendelkezésre álló térben, ami nemcsak fantasztikus látványt nyújt, hanem rendkívül higiénikus is. Nem kell időt vesztegetni a csempék beszabásának nyűgös feladatára.

 

Furatok

Egy fontos részlet a fürdőkád és mosdó területének megtervezésekor, hogy hová illesszük a tartozékokat. A megrendelői specifikációnak megfelelően még akkor ki tudjuk fúrni a lyukakat a kiválasztott fürdőkád/ mosdó/ zuhanyzó tartozékai számára, mielőtt fürdőszobai termékünk kikerülne a gyárból.

 

 

 

BETTE előlap a zuhanytálcákhoz

Igény esetén a BETTE zuhanytálcák felszerelhetők rögzített, zománcozott titánacélból készült megmunkált BETTE előlappal is. Ez derékszögben csatlakozik a zuhanytálca szegélyéhez, hogy lezárja a zuhany bejáratát. Így nincs szükség a zuhanytálca alsó szegélyének a csempézésére és egységes látványt biztosít. Az eltávolítható magasítás bármilyen későbbi módosítást lehetővé tesz.

 

 

BETTE Felhajtás

Szilikonmentes fali csatlakozás

A BETTE Felhajtás szilikon nélkül biztosítja a kádak és zuhanytálcák szivárgásmentességét. A termék beszerelésekor a peremen lévő 35 mm magas felfelé nyúló szakasz a falra van rögzítve, és egy 12 mm-es csempelap takarja. Ez a 100%-ban karbantartás-mentes fali csatlakozás nemcsak fantasztikusan néz ki, hanem rendkívül higiénikus is. A BETTE Felhajtás egy szabadon választhat plusz, amely külön rendelhető számos kádhoz és zuhanytálcához.

Csempézési segédlet

Egyszerű csempézés a beépített kádaknál, alapos alapozás nélkül. A gyárilag előregyártott elemeket a kádtest elé helyezzük és az állítható lábakkal véglegesre beállítjuk. Ezután a beépített kád tetszés szerint csempézhető.

Cimkék: ,