Előnyök

JÖVŐBE TEKINTŐ LED TECHNOLÓGIA

Energiát takarít meg és védi a környezetet: az emco Bad komolyan hisz a LED technológia energia-hatékonyságában, amely az egyéb fényforrásokkal szemben számos további előnyt kínál: hosszú élettartam, optimális fényminőség és magas fényteljesítmény. Dinamikus fényerőszabályzásának és tökéletes színbeállításának segítségével különösen a fürdőszobák esetében fontos, hogy a lehető legjobb fényhatást érjük el.

Ráadásul a LED-ek a fenntarthatóság kulcsát jelentik. Nem tartalmaznak higanyt, újra feldolgozhatók és jelentősen hosszabb az élettartamuk, mint a velük egyenértékű más fényforrásoknak. A LED lámpa további vitathatatlan haszna az alacsony áramfogyasztás.

 

EMCO VILÁGÍTÓRENDSZER

A fény megváltoztatja a tereket, légkört teremt. Ön mostantól a saját igényei szerint tervezheti meg ezeket a tereket. Az emco világítórendszer bemutatása: Bluetooth-alapú vezérlőrendszer minden Casambi-kompatibilis LED fényforráshoz. Az alkalmazás illetve a vezérlő segítségével könnyen kezelhető.

Tervezze meg saját világítási hálózatát!

A Kozmetikai tükör
B Evo LED-világítású tükrös szekrény
C emco fényrendszer vezérlő
D egyéb Casambi-kompatibilis LED fényforrások

Az egész világ a BE- és KIKAPCSOLÁS között

Mindennapjaink különböző fényviszonyokkal kezdődnek, peregnek le és fejeződnek be. A fény és árnyék nemcsak azt határozza meg, hogy mikor mit teszünk, hanem a hangulatunkat is. Az emco világítási rendszerrel mindig egyedi, önnek megfelelő légkört teremthet. Az alkalmazás, a vezérlő illetve az érintőképernyő segítségével a világítás melegségét és a fényerőt is tetszés szerint állíthatja be. Az Evo LED-világítású tükrös szekrényt párosítsa az új emco kozmetikai tükörrel vagy más Casambi-kompatibilis termékekkel. Az emco világítási rendszer elemei – akár külön-külön, akár szinkronizáltan – most minden egyes napra, sőt, minden egyes napszakra korlátlan megvilágítási lehetőségeket kínálnak Önnek.

Amikor eljön a világítás ideje – az Ön tetszése szerint. Az emco világítási rendszer időzítő funkciójával kiválaszthatja, mikor érjen véget egy-egy helyzet, és mikor kezdődjék egy új – így nemcsak tökéletes környezetet tud teremteni, hanem az otthonát is megóvja a betöréstől.

Egy érintésnyi elegancia. Az emco világítási rendszerrel bármilyen cselekedethez tökéletes megvilágítást tud teremteni – a sminkeléstől kezdve az ellazulásig. Sőt, a beállításokat el is mentheti, és bármikor könnyen elővarázsolhatja őket.

Itt kezdődik a megfelelő környezet kialakítása. A kényelem kedvéért a rendszerben három előre programozott hangulat (kozmetika, energizálás és ellazulás) található – a többit Ön teremtheti meg.

Az emco világítási rendszer funkciói dióhéjban:

  • Könnyen be- és kikapcsolható
  • Végtelenül sokféleképp beállítható fény melegség és fényerő
  • Előre programozott hangulatok mindennapi használatra (kozmetika, energizálás és ellazulás)
  • Szabadon kialakítható hangulatok létrehozása és aktiválása pontos időzítéssel – akár egymás után
  • Időzítő funkció a jelenlét szimulálására – betörés elleni óvintézkedésként
  • Egy vagy akár több Casambi-kompatibilis fényforrás párhuzamos vezérlésének lehetősége

 

TARTÓS ÉS MINŐSÉGI

Termék know-how: “Németországban készült”. mi, a lingeni emco Bad a világon mindenhová el akarjuk juttatni termékeinket, amelyek minőség és sokszínűség szempontjából egyaránt egyediek. Minőségi anyagok és megmunkálás jellemzi őket a legapróbb részletekig. És ez mind “Németországban készült”.

Az emco Bad-nál régi hagyomány a sokszínűség: több, mint 60 esztendeje gyártunk minőségi fürdőszobai berendezési tárgyakat. És mindent, az elejétől fogva a legvégéig magas formatervi színvonalon, első osztályú minőségben készítünk. Teljes mértékben otthon vagyunk a fürdőszobák piacán.

 

 

FÜRDŐSZOBAI INNOVÁCIÓ

“Jövőálló” fürdőszobák megalkotása – minden évben folyamatosan fejlesztünk. Az emco Bad bemutatja innovatív új termékeit, a kiegészítőket és bővítéseket a teljes termékválasztékban. Annak biztosítására, hogy a különféle termékcsaládjaink és termékink a magán és kereskedelmi ügyfeleink szigorú követelményeinek egyaránt megfeleljenek, folyamatosan optimalizáljuk a formaterveiket, egyedi sajátosságaikat és kényelmi szintjüket.

Az emcotouch innovatív mosdóegység, amely kulcsfontosságú mérföldkő volt az emco Bad életében, tökéletes egységet alkotva egyesíti a LED-es világítást, a tükröt, a mosdót, a tárolóhelyet és a folyóvíz ellátást. E jellemzőket innovatív működési koncepció és intelligens funkciók egészítik ki. Az emcotouch 2016-ban ezért kapta meg a legmagasabb elismerést a rangos “Red Dot Design” formatervezési versenyben, ahol a “Legjobb a legjobbak között” címet nyerte el.

Cimkék: