Előítéletek

 

BETTEzománc® –

Az érezhetően jó döntés

 

 

Előítélet No.1.

Sokan azt gondolják, hogy a zománc olcsó kinézetet kölcsönöz.

Az emberek többsége a zománcot az olcsóság fogalmával kapcsolja össze, így azok, akik fürdőszobájukat
magas minőségi színvonalon kívánják berendezni, gyakran nem is gondolnak a zománcozott tárgyakra. A zománcozott fürdőkádakat és zuhanytálcákat még ma is a hetvenes évek szinonimájának tartják, hiszen akkoriban előszeretettel használták ezeket a legtöbb lakásban. Semmi divat, semmi szépség, csak 100% funkcionalitás.

A mai fürdőszobák azonban teljesen másként épülnek. Az emberek inkább egy wellness-oázisra, egy érzékeket vonzó rejtekhelyre gondolnak, ahol kikapcsolódhatnak, relaxálhatnak. De a zománc és az ilyen tökéletes fürdőszobák nem egymás ellentétei. Sőt!

 

Előny No.1.

Termékeink – akár a fürdőkádak, akár a zuhanytálcák – a fürdőszobák „fénypontjai”. A BETTEzománc® sima felülete egyenletesen tükrözi vissza a fényt és így egy természetesen ható, kifinomult és tiszta hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

A fürdőszoba különlegessége azonban nem csak egyedi alapanyagainknak köszönhető. Valójában a dizájn-nak, hiszen ettől válik még különlegesebbé a helyiség. Termékeink fejlesztése során több neves tervezővel dolgozunk együtt – olyan befektetésként, ami mindig megtérül: számos dizájn-díj hangsúlyozza termékeink magas minőségét.

Sok tervező eredeti, autentikus anyagként értékeli az acélt és a zománcot. Számukra az is fontos, hogy a termékekben csak természetes nyersanyagokat, titánnal ötvözött acélt, valódi üveget és vizet találunk. A nyersanyagok mellett a BETTEzománc® felület hibátlan szépsége is inspirálóan hat munkájukra:

30 év alatt mindig ugyanolyan szép marad, mint amilyen a beépítés pillanatában volt.

 

BETTEzománc® – A ragyogó különlegesség

 

Előítélet No.2.

Sokan azt gondolják, hogy a zománc régi, elavult dolog. 

Zománc? Még ma is létezik? Sokan csak nagyszüleiktől hallottak róla. Régen gyakrabban használták, különböző célokra: vödrök, csészék, háztartási eszközök, szűrők és persze fürdőkádak bevonataként. Ha így gondolunk rá, valóban egy régi dolog.

Tulajdonképpen még a fentieknél is régebbi: az első zománcozott tárgyak az időszámításunk előtti 13. századból származnak, alig 400 éve pedig már minden zománcozási technika ismert volt. A technológia azonban még ma is fejlődik. Egyértelműen kijelenthetjük tehát, hogy a zománc régi és elavult, csak azért, mert az emberiség már több mint 3000 éve használja?

 

Előny No.2.

A BETTEzománc® valójában csak pár dologban egyezik meg azzal az anyaggal, amire a ma embere zománcként gondol. Az új technológiák folyamatos integrációjának köszönhetően az általunk használt acél/zománc páros high-tech termékek kitűnő alapjává válhatott, amelyek könnyedén alkalmazkodhatnak a legújabb körülményekhez és a legkülönfélébb elvárásokhoz.

Legjobb példaként említhetjük a BETTEFLOOR® acél/zománc alapanyagú zuhanytálca szériát, amely teljesen padlósíkba építhet, így tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba padlózatába. A tökéletes illeszkedés teljes harmóniáját a választható színek biztosítják. Legújabb fejlesztésünk eredményeként ez a teljesensima és extra higiénikus megoldás az általunk kínált beépítő-rendszerrel könnyen és biztonságosan szerelhető.

Zománckészítő mesterekkel és specialistákkal együttműködve olyan tökéletesen sima, egyenletes, egyedien fénylő és ragyogó színekben elérhető zománcréteget fejlesztettünk ki, amely megfelel marketing-igazgatónk elvárásainak: „Amikor a fő Európai acél/zománc fürdőkád és zuhanytálca gyártók termékeit egymás mellé állítjuk, bárki képes lesz megkülönböztetni, hogy melyik a BETTE-termék: az, amelynek leggyönyörűbb a felülete.”

 

 

BETTEzománc® – A korszerűség

 

Előítélet No.3.

Sokan azt gondolják, hogy a zománc könnyen csorbul. 

Széles körben elterjedt érvelés az acél/zománc ellen, hogy könnyen csorbul – gyakran saját tapasztalatra hagyatkoznak az ellenzők. Bizony előfordul, hogy a zuhanyfej kicsúszik a kezünkből, bár ez lehetne egy tégely arckrém is…

Szerencsére a legtöbb esetben az ilyen negatív tapasztalatok legalább 30 évesek. Az egyéb fürdőszobai alapanyagok gyártásának (pl. műanyag, akril, stb.) rohamos fejlődésével párhuzamosan csak pár ember volt képes követni az acél/zománc eszközök folyamatos tökéletesítésének folyamatát. És friss, pozitív tapasztalat hiányában ez az előítélet ugyanolyan kitartóan jelen van ma is, mint korábban volt.

 

Előny No.3.

Az acél/zománc kombináció a valóságban igen strapabíró. A ma használt BETTEzománc® a márványnál, bármilyen műanyagnál, sőt még a vasnál is tartósabb és ellenállóbb, így a csorbulás már a múlté. Az ok egyszerű: a fedőréteg vékonyságában rejlik. Minél vékonyabb ugyanis a zománcréteg, annál érzéketlenebb és rugalmasabb. Első hallásra ez zavaros lehet, de rögtön kitisztul a kép, ha összehasonlítunk egy üvegrudat és egy üvegszálat. Természetesen az üvegrúd könnyen eltörik, de az üvegszál rendkívül rugalmas és sima. Technológiánk is ezen a fizikai felismerésen alapul, csakúgy, mint az orvostudomány vagy a távközlés esetében. Az eredménye pedig a saját BETTEzománc® szabadalmunk. A zománc tehát kiváló minségű titán-acél alapra kerül egy „nedvest a nedvesre” technológiával. A folyamat végén a termék olyan takaró réteget kap, hogy a zománc nem képes csorbulni vagy karcolódni. A vékony fedőréteg nem csak ellenálló, de egyedi fényt is biztosít, amelyet csak a BETTE kínál.

 

 

 

BETTEzománc® – Verhetetlen minőség

a tökéletes gyártástechnológiának köszönhetően!

 

Előítélet No.4.

Sokan azt gondolják, hogy a zománcozott felület hideg.

Az acél/zománc zuhanytálcák és kádak hidegebbek a műanyag, akril termékeknél. Ez nem csak egy gyakran hangoztatott vélemény, hanem tény, amelyről bárki meggyőződhet egy bemutatóteremben is. Érintse meg egy műanyag kád felületét és hasonlítsa össze egy acélkádéval! Biztosan azt mondja majd, hogy az acél hidegebb. Ez alapján pedig könnyen levonja a következtetést, hogy a helyzet változatlan marad zuhanyozás vagy fürdés közben is: a zománcozott acél felület hideg marad, a műanyag pedig kellemesen meleg.

 

 

Előny No.4.

A BETTE termékek titánnal ötvözött acéllemezből, zománcozott felülettel készülnek. Felelevenítve a fizikaórán tanultakat, jól tudjuk, hogy a fémek kiváló hővezetők, jobbak bármely műanyagnál. Ez pedig azt jelenti, hogy a melegvíz gyorsan átmelegíti az acélkád vagy tálca felületét. Nyújtózzon ki bátran a fürdőkádban, hiszen a víz mindenhol egyenletes hőmérsékletű lesz Ön körül!

A BETTEzománc® felület pedig tovább gyorsítja a folyamatot, hiszen olyan vékony, hogy az acél villámgyorsan átveszi és elosztja a víz hőmérsékletét, így a felület már akkor kellemesen meleg lesz, amikor belép a fürdőkádba. További fürdő-élvezetet biztosít a tökéletesen sima BETTEzománc® felület, bár erről már hajlamos lesz megfeledkezni, amint belép valamelyik vízzel teli fürdőkádunkba vagy rálép a tökéletes felületű zuhanytálcánkra. Ami biztosan megmarad: egy felejthetetlen fürdő- vagy zuhanyélmény egy csepp exkluzívítással fűszerezve. Röviden: tiszta wellness.

 

 

BETTEzománc® – „well-being” minőség

 

Előítélet No.5.

Sokan azt gondolják, hogy a zománc könnyen karcolódik.

„Soha ne használjon éles felületű eszközöket a zománc tisztításakor!”, „A zománcozott felület könnyen karcolódik, tisztítsa nagy odafigyeléssel!”. Aki járatos a takarításban jól ismeri a bevált módszereket: mit szabad és mit nem – akár zománc esetén is. Előtíletünket erősíti a kézi szivacsok és dörzskendők széleskörű elterjedtsége is. Az agresszív tisztítószerek pedig tovább károsíthatják a zománcozott felületet. Nos, mint minden más esetben, most is célszerű megvizsgálni a szóbeszéd igazságtartalmát. Mert a zománc esetében az igazság sokkal egyszerűbb, mint ahogyan azt a sok híresztelés félrevezetően állítja.

Előny No.5.

Biztos lehet benne, hogy a BETTEzománc® a legellenállóbb felület az otthonában – és az egyik leghigiénikusabb is! A megszokott tisztítószerek használata nem okoz gondot atisztítás során, még a megszokott szivacsokat is használhatja, ha szükséges.

BETTEzománc® felület, speciális gyártástechnológiájának köszönhetően igen szilárd: a műanyag, márvány vagy akár vas felületeknél is kevésbé érzékeny.

BETTEzománc® felület egyedülállóan sima, így a kosz nem tud rajta megtapadni, a víz pedig egyszerűen lepereg róla. A baktériumoknak semmi esélyük: a szervetlen felület soha nem válik kórokozó-tenyészetek táptalajává.

 

 

BETTEzománc® – kétszeresen is főnyeremény:
nem kényes és könnyen tisztítható

Cimkék: ,