10 éves a BETTEFLOOR

A világon az első padlószintbe építhető zuhanytálca zománcozott acélból

A BETTEFLOOR igazi mérce a padlószintbe építhető zuhanytálcák között. A padlószintbe építhető zuhanyfelülettel kezdetektől fogva elkerülhetővé válnak a fuga gyenge pontjai által okozott problémák. A tálca sarkai nincsenek lekerekítve, hanem valóban szögletesek, mint egy nagy csempe úgy illeszkedik a felületbe, ezért verhetetlen higiéniai alternatíva az épített zuhanyfelületekkel szemben. A zománcozott acél felület könnyen kezelhető és higiénikus, a felületén semmilyen szennyeződés nem tud lerakódni, tisztítása egyszerűen, egy nedves törlőkendővel megoldható.

BETTEFLOOR padlószintbe építhető zománcozott acél zuhanytálca

 

A széles méret- és színválasztéknak köszönhetően, szabad kezet ad a fürdőszoba tervezésben, minden helyiségtípusra és minden ízlésnek megfelelő megoldást kínál. Egy harmonikus színvilág kialakításához a megszokott szaniter színek mellett 22 féle matt színből – például: antracit, bézs, szürke, barna, olíva valamint fentiek különböző árnyalatai – lehet választani, melyek jól illeszkednek a csempe, fa és natúr kő felületekhez. A szortimentben elérhető Bette mosdók is rendelhetőek ezekben a matt színekben, így illeszkedve a zuhanytálca színvilágához.

BETTEFLOOR színek

 A BETTEFLOOR-nak mára már 4 féle kialakítása létezik:
– négyszögletes középső, vagy fal felőli oldal lefolyóval
– negyedköríves és ötszögletű középső lefolyóval.

10 éves a BETTEFLOOR zuhanytálca

Nem okoz gondot a zuhanytálca fal felőli éleinek 35 mm felhajtása sem, mely a falburkolatoknál alkalmazott szilikont helyettesíti. Előnye, hogy tökéletesen tömít a fal mentén, így a penész és a fekete fuga már a múlté, ezzel tartós higiéniát biztosítva a fürdőben. A felhajtás 1, 2 illetve 3 oldalon egyaránt alkalmazható. A BETTE zuhanytálcák, – így a BetteFloor modellek is – a tavalyi évtől már rendelhetőek Pro csúszásgátló felülettel, mely a hagyományos kvarchomokkal végzett felületi csúszásmentesítés továbbfejlesztett változata. Az új csúszásmentesítési technológiának köszönhetően a gyártás utolsó fázisában olyan fedőréteg kerül a zománcozott felületekre, amely a felületi csúszásmentesítést szinte láthatatlanná teszi, így a használat továbbra is biztonságos marad. Mivel nincsenek látható felületi mintázatok, nem kell többé feláldozni a biztonságot a dizájn oltárán, és a felület továbbra is ellenálló, könnyen tisztítható és higiénikus lehet. Az újdonság fényes fehér illetve az összes BetteFloor matt színben is elérhető. Csúszásmentességi osztály: DIN 51130 / R10.

Cimkék: