2021-es szaniter újdonságok a BETTE-től

A zománcozott acél termékeket gyártó BETTE az idei évben minden termékcsoportban újdonsággal jelent meg.

BetteEve fürdőkád család
Az új BetteEve fürdőkádak ötvözik a természet ihlette tiszta dizájnt, az organikus formát az eleganciával és a nagyvonalúsággal. A választékban megtalálhatók a beépíthető kivitelek szögletes és ovális formában, valamint az ovális formájú szabadon álló kivitel is. A kádak a színválasztékot tekintve elérhetők fehér, szaniter és egyéb színekben, valamint akár feketében is. Méret: 1800 x 1000 x 450 mm.

 

BetteEve fürdőkád család
BetteUltra zuhanytálca
A BETTE új zuhanytálcái eddig szokatlan méretben jelentek meg. A nagyméretű 1900 x 900 x 35 és 2000 x 900 x 35 mm-es zuhanytálcák elérhetők fehér, szaniter és exkluzív színekben, valamint a különleges megjelenésű effekt színekben.

 

BetteUltra zuhanytálca

 

Bette pultba építhető mosdók
Az új pultba építhető mosdók igazán attraktív megoldást jelentenek a mosdóegységek számára. A felülről beépíthető mosdók eddigi 8 mm-es perem magassága most 20 mm-re változott. Mindegyik mosdó zajcsillapítással van ellátva. A formavilágot tekintve három új modellből lehet választani, melyek a következők: BetteAqua, BetteComodo és BetteOne. A termékek elérhetők fehér, szaniter és exkluzív, valamint egyedi, akár fekete színben is.
A méretválaszték 600 x 495 x 20 mm, 800 x 495 x 20 mm és 1400 x 495 x 20 mm.

 

BetteAqua pultba építhető mosdó

További BETTE újdonságok

Szeretettel meghívják Önt, hogy csatlakozzon a Bette Future Daysrendezvényéhez, mely a digitális ISH szakkiállítás alternatívája, és 2021. április 20-21 között kerül megrendezésre.

A Bette Future Days rendezvénnyel a BETTE a virtuális térbe költözik, ahol workshopokkat, látnivalókat, és mindezeken túl a világ első zuhanycsempéjének látványos premierjét kínálja. Ehhez méltóan a termék neve: BetteAir.

 

Bővebb információt a programról és az időpont foglalásról a www.bettefuturedays.com oldalon talál, és szintén ezen az oldalon tud személyes időpontot egyeztetni velük.

Az újdonságokról bővebb információkat a Bette_termékújdonságok_2021.pdf dokumentumban talál.