BetteLoft Ornament szabadon álló kád és falra szerelhető mosdó

A kádat és a mosdót kívülről dombornyomott, több felületből álló geometriai mintázat díszíti

A legfinomabb zománcozott titán-acélból készült, szabadon álló kád és falra szerelhető mosdó, melyet kívülről dombornyomott, több felületből álló geometriai mintázat díszít. A BetteLoft Ornament egyfajta építészeti vallomás, amellyel teljesen egyedi fürdőszobai és nappali környezet teremthető.

BetteLoft Ornament szabadon álló kád és falra szerelhető mosdó

Az apró felületek fény- és árnyjátéka

BetteLoft Ornament néven egy 181 x 81 cm nagyságú, szabadon álló fürdőkád adja a fürdőszoba fénypontját, bemutatva a zománcozott titán-acél sokoldalú alkalmazhatóságát. Míg a kád belseje ugyanolyan alakú, mint a BetteLoft, az expresszív külső nem csak megismétli a belső rész egyenes vonalait, hanem egy geometriai mintázatban tovább is viszi azt – a delbrücki zománcozott acél gyártás specialista ugyanis hat sor dombornyomott díszítő elemet illesztett ide. Ezek változatos fény- és árnyjátéka különleges ragyogást és pezsgést kölcsönöz luxus fürdőkádnak. A több felületre osztott mintázat kihangsúlyozza a kád szimmetriáját. Az egyenes, perem nélküli kivitel rendkívül kifinomult hatást kelt.

Ehhez falra szerelt mosdókagyló, amelynek ugyanolyan mintázata egy- és négysoros változatban is kapható, hogy láthatóvá tegye illetve elrejtse a szifont, a megfelelő kiegészítő. A mosdók a káddal kombinálva számtalan lehetőséget nyújtanak a tervezők számára, hogy igen különleges, több jelenlegi csempézési trendbe illő fürdőszobát tervezzenek. Az egysoros díszítésű mosdó 82,5 x 52,5 x 12,5 cm méretben kapható, míg a négysoros változat 81 x 51 x 42 cm nagyságú.

BetteLoft Ornament falra szerelhető mosdó

A BetteLoft Ornament termékcsalád olyan megoldásokat kínál a fürdő terében, amelyek bőségesen nyújtanak ihletet egy izgalmas fürdőszoba kialakításához. A Bette – filozófiájának alapvető részeként – a határokat feszegeti azon a téren, hogy mire alkalmas még a zománcozott titán-acél, amit formavilág és technológia tekintetében egyaránt újra definiálnak.

BetteLoft Ornament szabadon álló kád és falra szerelhető mosdó

Cimkék: