Egy teljesen új kollekció a BETTE-től: BETTELux Shape

Az új kollekció a milánói Saloni del Bagno kiállításon kerül bemutatásra

Hatodik alkalommal rendezik meg Milánóban a Saloni del Bagno kiállítást, idén április 12. és 17. között. A korábban csak a Salone Internazionale del Mobile részeként megtartott rendezvény 2006-tól külön kiállítássá vált, ahol a legújabb fürdőszobai trendek kerülnek bemutatásra 19.000 négyzetméteren, több mint 200 kiállítóval, évről évre növekvő üzleti látogatószámmal az USA, Anglia, és a Közel-Kelet területéről is.

A BETTE idén először kapott lehetőséget újdonságai bemutatására (Halle 24, Stand L21). Számos egyedi megoldása mellett biztos sikerre számíthat a kiállított BETTELux Shape kollekció.

Egy teljesen új koncepció került a középpontba a BETTELux Shape tervezése során: a tárgykultúra világából már jól ismert vázszerkezetes építési mód. Ha belső terekről beszélünk, elég kevés anyag viseli jól az ilyen formátumú felfüggesztést, de a zománcozott acél szerencsére tökéletesen párosítható az acélkerettel. A gyártó mostantól semmit sem rejt el, sőt: megmutat mindent! És tovább fokozza: igaz, hogy a kád csak fehér és fekete színben elérhető, de a tervezők rengeteg acélváz-színből választhatnak, hogy igazi fókuszpontot hozzanak létre akár egy letisztult, minimalista térben is. Természetesen itt sem feledkeztek meg a mosdóról, de különleges bútorok is készültek a szériához.

A BETTE ezzel az új koncepcióval igazi kihívás elé állította magát, hiszen a külső-belső zománcozás semmilyen kompromisszumot nem tesz lehetővé a felületképzésben. A túlfolyó nélküli rendszer biztonságos működéséhez pedig további mérnöki bravúr volt szükséges. A Viega-val együtt olyan szifon került kifejlesztésre, amely elektromos csatlakozással (és beépített biztonsági akkuval is) folyamatosan figyeli a kád vízszintjét, és amint az meghaladja a megengedett értéket, automatikusan nyitja a leeresztőt 15 másodpercre – a túltöltés és az “árvíz” tehát kizárt. Mindez természetesen zománcozott, víztől védett házban kerül beépítésre.

BETTELux Shape kollekció

Cimkék: