Új, beépíthető fürdőkád és mosdó a BETTE-től

A BetteLoft termékcsalád alapformáját négy egymásba érő kúpfelület alkotja

A BetteLoft-tal a BETTE egy olyan beépített fürdőkádat alkotott meg, amellyel megtapasztalható a kivételesen kényelmes fekvőhelyzet. Alapformáját négy egymásba érő kúpfelület alkotja. A kád keskeny, hajlított pereme exkluzív fürdőélményeknek nyújt ideális teret. Hozzá illeszkedő beépített mosdókagyló teszi teljessé az együttest.

BetteLoft beépíthető kád

Expresszív egyenes vonalak és kényelem a lenyűgöző formában

A BETTE, – a zománcozott acél gyártás szakértője – a BetteLoft termékcsalád új formavilágával expresszív egyenes vonalvezetést honosít meg a fürdőszobában. A BetteLoft klasszikus beépített kád és hozzá illő mosdó formájában együtt is kapható.

A BetteLoft építészeti ihletésű, alaposan lecsupaszított alapformája a legfinomabb ívű sarkokban egymásba érő, négy kúpos felületből áll, amelynek anyaga kivételes precizitással készült zománcozott titán-acél. A BETTE csak annak köszönhetően bővíthette portfólióját ezzel az új alapformával, hogy a társaság kivételes tökéletességgel bánik az anyaggal. A minimalista formaterv a potsdami Tesseraux + Partner design stúdió munkája.

A klasszikus, beépített fürdőkádban a zománcozott titán-acél hibátlan szépségében látható. Keskeny perem keretezi a fürdőkád jellemző belsejét, amelynek nagy, egyenes felületei tágas teret kínálnak, és a hátrész kényelmes geometriájának köszönhetően tökéletesen alkalmasak rá, hogy jól kiáztassuk magunkat benne. A fürdőkád pereme mindössze 8 mm magas, így kiválóan alkalmas síkban történő beépítésre, ami elősegíti a kifejezetten exkluzív fürdőszobai felhasználást. Rendkívül könnyen tisztítható, hiszen a kialakítás a kifröccsent vízcseppeket a kád aljára tereli.

A beépített fürdőkád három méretben kapható: 170 x 80 cm, 180 x 80 cm és 190 x 90 cm, mélysége 42 cm. Ez a méretválaszték a legkülönfélébb fürdőszobai elrendezésekhez kínál inspiráló szabadságot. A részeket egyesítő, puritán megjelenés kedvelői a 80 cm széles beépített mosdóhoz egy olyan, mind a négy oldalon körbefutó keretet társíthatnak, amely ugyanarról a magas szintű precizitásról tanúskodik, és bőséges helyet nyújt a szappanok, üvegcsék és bőrápoló termékek számára.

BetteLoft beépíthető kád és mosdó

Cimkék: