Új BettePond fürdőkád

Kör alakú beépíthető vagy szabadon álló fürdőkád zománcozott titánacélból.

Nincs kezdete és nincs vége; nincsenek élek vagy sarkok: a kör a legtökéletesebb geometriai forma. A kör az emberiség eredeti szimbóluma, a harmóniát, a végtelent és az egységet képviseli. Az új BettePond és BettePond Silhouette fürdőkádban a Bette ezt a tökéletes formát ötvözi a tökéletes anyaggal, zománcozott titánacélból. A kör alakú BettePond-ot Dominik Tesseraux (Tesseraux + Partner, Potsdam) tervezte.

 

 

A BettePond megalkotásához a Bette szakembereinek minden eddigi ismeretére szükség volt. Annak ellenére, hogy a kör egy alapvető forma, az erős zománcozott titánacél alapanyagú fürdőkád előállítása alapos ismereteket igényelt az anyag és a gyártási folyamat tekintetében egyaránt. A kerek 150 cm átmérőjű forma létrehozása, valamint a belső és külső felületek sima illesztése rendkívül magas szintű készséget igényel. A zománcozott felület egy teljesen higiénikus, nemcsak rendkívül tartós, hanem bőrbarát tulajdonságai, színtartóssága, a kozmetikumok és fürdő-adalékanyagok ellenállása szempontjából is figyelemre méltó.

A fürdőszoba adottságaihoz igazodva a BettePond fürdőkád választható beépíthető és szabadon álló változatban is. Azok számára, akik inkább a finomabb megjelenést szeretik a beépíthető változat a megfelelő. A mindössze 8 mm magasságú kádperem miatt a fürdőkád úgy néz ki, mint egy pezsgő medence, amely körül rengeteg tárolóhely alakítható ki. A még kényeztetőbb fürdőzés érdekében a kád whirpool rendszerrel is kérhető.

 

BettePond beépíthető fürdőkád

 

A szabadon álló változatban a név után a “Silhouette” szó szerepel, a fürdőkád a fürdőszobában egy igazi látványosság. A BettePond Silhouette egyszerűen puszta jelenléte vonzza a tekintetünket, a hengeres test térfogata, az elegáns anyag és a hibátlan, ragyogó felület miatt.

 

BettePond beépíthető fürdőkád

 

A BettePond fürdőkádakra harminc év a garancia.

 

A BettePond Silhouette szabadon álló kád magyarországi premierje a Caracalla Design Days-en lesz, ami a belsőépítészek által leginkább várt szakmai kiállítás. A 2019. október 25-26. között megrendezésre kerülő rendezvény 7. alkalommal nyitja meg kapuit a látogatók előtt, és a tavalyi évhez hasonlóan, idén is a Bálna Budapest ad otthont neki.