Új, különleges színekben érhetőek el a BETTE zománcozott titánacél termékei

Az antracit, zöld és kék effekt-színekkel megsokszorozódnak a belsőépítészeti kialakítás lehetőségei.

A megszokottól eltérő, egyesek szerint akár egyenesen extravagánsnak mondott színek egyre népszerűbbek napjainkban, nem csak a lakóterekben, hanem a fürdőszobákban is. A BETTE által kifejlesztett különleges “Midnight” – antracit, “Forest” – zöld és “Blue satin” – kék effekt-színek által megsokszorozódnak az új és inspiráló belsőépítészeti kialakítási lehetőségek.

Midnight
Az antracit egy különleges árnyalata, amelyben apró, csillámló részecskék is felfedezhetők, így a különleges fürdőszobai hangulatokhoz némi csillogás és glamour hozzáadásával járul hozzá. Attól függően, hogy milyen szögből éri fény, a zománc különböző színhatásokat adhat – a sötétebb, rejtélyes feketétől egészen a gyémántszerűen vibráló csillogásig. Ideális fekete berendezésekkel kombinálni és a legérdekesebb kontrasztot a matt felületű, natúr színű burkolatokkal adja.

Forest
Rejtélyes, mély tónusának csillogását kell egyediségként kiemelni. A zománcozott felület a ráeső fény hatására a zöldtől kiindulva a barnán keresztül egészen a liláig változtatja színét, szinte már irizál. Ez a felületi szín-játék egy igazán organikus, ugyanakkor különlegesen elegáns hatást ad a formailag is egyedülálló fürdőszobai megoldásoknak.

Blue satin
Végül pedig ne feledkezzünk el a lágy, kifinomult színhatású “Blue satin”-ról sem, amely világoskék alaptónusa mellett gyöngyház hatású csillogásával kölcsönöz bármely választott BETTE terméknek igazán különleges aurát.

Dizájn tanulmány – “Deco”
Budoárból fürdőszoba. A szabadon álló Bette Silhouette kádak esetében a zománcozott oldalpanel különleges díszítést kap. A pasztell színű, elegáns csíkozás által alakul ki egy olyan egyedi megoldás, amely önmagában elég a letisztult terek felöltöztetéséhez.

Cimkék: